DE KOEPEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 527 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Koepel. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 21:45 Je spreekt een tijd af dan komen ze nog 20 minuten later.
26 jan 2023 om 21:48 Is prima altijd oke
23 jan 2023 om 2:43 1 uur en 10 minuten gewachten op een patatje. Vervolgens saus waren ze vergeten, hiervoor gebeld duurde langer als kwartier waardoor de patat helemaal niet meer lekker was, werd koud, hard en slap. Alles in de container terecht gekomen.
19 jan 2023 om 22:23 Erg lekker!
14 jan 2023 om 19:32 Eten is lekker! Mag alleen wel meer pindasaus bij een patatje oorlog. Verder niks aan te merken op de bezorging.
13 jan 2023 om 19:49 Ik vond slecht kip zat vieze smaak aan en aardappel schijfjes veel te hard gebakken ik had een kapsalon voor mij niet weer is in container terecht gekomen
9 jan 2023 om 9:03 Snel bezorgd dit keer en lekker warm eten.
1 jan 2023 om 4:59 Warm, lekker en op tijd
27 dec 2022 om 22:38 Helaas duurde het langer dan 1,5 uur... excuus was veel bestellingen. Wel toevallig dat altijd als wij bestellen, we minimaal 1,5uur moeten wachten. Het eten daarintegen is wel lekker. De bezorging kan echt 10x beter.
27 dec 2022 om 21:07 Waardeloos. 3 uur later en ik wacht nog steeds op mijn Ben en Jerries. Lastig hè. Laatste keer dit.
24 dec 2022 om 19:55 Aangezien onze vaste zaak dicht was hier besteld. Patat niet gaar, hamburger speciaal bijna geen saus. Rundvlees kroket zo'n vieze chemische met blokjes erin. Nee, dit was echt de laatste keer.